MalinWiberg

Alla inlägg den 13 september 2011

Av Malin - 13 september 2011 09:23

Hejsan!

Sitter här i min ensamhet i lägenheten.. har ju iof Kompis å Bertil här men dom säger inte så mkt. Har ätit lite frukost å ska snart vidare på jobb. Kommit fram till att jag nog måste börja lära mig äta innan första jobbet fast att de e tidigt å magen inte vill. Jag behöver det! Skitdrygt att städa å va social när jag e trött å hungrig/illamående för att ja inte ätit... Aja, tål att jobbas på. har ju funkat förr.

Sitter å funderar på vilket av alla jobb jag ska köra igång med nu, vill egentligen bara skjuta upp allt å va ledig till fredag lr ngt men vet att de inte funkar... Suger verkligen att inte kunna rycka tag i sig själv å ge sig fan på att de som ska bli gjort blir gjort. jobbade minimalt igår för ja inte orkade... har destå mer att göra idag men orkar fortfarande inte... Blä! MÅSTE... E så stolt över Antevante som pallrade sig upp å GICK till sitt möte idag trots att de regnade å att de tar ca 45 minuter att gå.. Kan han kan väl jag? menar jag åker bil, går lite i regnet men de e ju bara lite.. kan klä på mig så jag inte fryser å de krävs inte speciellt mycket av mig för att göra det som ska göras...

However...

Igår red jag en sväng med Amelia, Pillan å Max :) En soft liten sväng men de räckte för mig kände jag.. Efter det gick jag en runda med Kompis (Amtaff/pitbull) å Master (minishettis) De gick sååå bra :) fast att Kompis brukar vilja slakta Master... Tänker fortsätta utsätta dom för varandra under mina regler. Hatar verkligen att de e sånt pissväder hela tiden >.< Usch!!
Idag får ja se om jag kan få kusin å kolla på min bil.. Måste veta om den e körduglig till helgen lr om resan hem skiter sig den med... Men vore så gött å komma hem, om inte minst för att slippa hjälpa till med folkracetävlingen.. ORKAR INTE! Besiktiga bilarna klockan 7 på lördagmorron.. fick ju ingen sovmorron förra helgen..

Aja, nej fan nu lär ja sticka å jobba lite igen om ja ska hinna få ngt rent innan Ante vill ha skjuts hem.


Ha de fint! :) 

Presentation


Malin
23 år
Diplomerad hästmassör

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Min Gästbok

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Balla länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards