MalinWiberg

Alla inlägg den 5 april 2011

Av Malin - 5 april 2011 18:02

Hejhopp!

Tillbaka i Sälen igen, halsen är med å gör faktiskt inte lika ont längre, hoppas på att bli helt frisk nu så jag hinner gymma iaf en gång innan jag åker tillbaka till Falun på Lördag.


Känns iaf helt okej att vara tillbaka i Sälen med grabbarna igen, Carro har ju hunnit flyga hem under tiden jag vatt borta så nu e de bara killar kvar (jaa, jag räknar mig själv som en kille ^^ ) Skönt att komma hit å gå in för sista delen av säsongen nu. vill bli klar å fortsätta mitt liv på andra håll i Sverige/Världen.


Blir ju en utlandsresa med Bergman å Nilla den 14 Maj :) blir borta en vecka, kmr bli såååå nice :) Btw, Verums hälso-yoghurt, e den nice?! kan inte bestämma mig, gillar ju i vanliga fall inte hela klumpar i men har man i massa annat jox i de så märks de inte ^^ vad vill man uppnå genom att äta den?! testar iaf en liter, kändes bra att köpa den iaf x) LOLs på mig!


Satt å funderade på hur många olika bilar jag haft här uppe i Sälen under bara en säsong när jag åkte upp i Nillas bil förut idag, tänkte räkna ut de nu x)

1. Min Jetta (R.I.P)
2. Pappas ford focus

3. Audi (kusins)

4. Nillas Ford escort

5. (kmr avsluta säsongen med) pappas gamla ford, skåpbil :D


5 olika bilar alltså, snacka om att man byter bil lika ofta som tandborste x) om inte mer ofta! :O 1 bil för varje månad jag vatt här :)


Skönt att det regnar tkr jag :) fett nice att snön smälter! fort fort fort ska de gå om jag får bestämma :D

Vad ska jag hitta på efter Sälensäsongen då? plugga kanske? e inte helt emot de nu iaf... dock kmr jag ju tröttna på de oxå, så en kort, liten kurs kanske?! men vad? Juridik? massage? frisör? ngt språk kanske?

Lr ska man jobba? dock svårt att fixa jobb, men vore ju nice me en säker inkomst. e iof fett less på att jobba nu >.< usch!! ge mig ett fett SOMMARLOV!! behöver det...


Oj va ja skriver mkt, antar att jag inte har bättre för mig.. man tänker lite mer när man inte pratar så mkt oxå.. x)


Häng å dra! <3

Presentation


Malin
23 år
Diplomerad hästmassör

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Min Gästbok

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Balla länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards