MalinWiberg

Alla inlägg den 17 augusti 2012

Av Malin - 17 augusti 2012 23:55

Tjo flöjt! Ligger i sängen me ALLA katter, tillome mamma katt alltså och en hund (den bruna såklart) den svarta föredrar golvet då har tkr sängen e för varm XD kan dock hålla med om de ikväll... Kanske borde öppna fönstret igen?!
Ngt som snurrat i huvet på mig idag är att "jag kanske inte mår så bra som jag tror" menar A stressar upp sig väldigt mkt över vår kommande ekonomiska situation då vi båda blivit av med jobbena.. Har tre veckor kvar att jobba nu. Menar förut innan jag å A träffades skulle jag stressat sönder å oroat mig till döds om jag skulle hamna i samma sists som nu... Men jag har hela tiden intalat både mig själv å A att det kmr gå bra å vi kmr fixa räkningar, hyra, mat osv på nå vis ändå... Gud må fucka me oss nu men snart vänder vinden, typ... MEN, de finns ju alltid ett men å mitt kmr nu... Jag tror att jag kommit på mig själv nu.. Jag är avslöjad. Jag oroar mig visst. Jag är stressad och allmänt lost nu... Jag tror bara att jag gömmer min stress å olycka i SOCKER. För nu och sedan några veckor tillbaka äter jag ofantliga mängder me socker...de e godis hit å chips dit. Cholkad och framför allt cola!! Menar jag är ju inte dummare än att jag faktiskt märker på mig att jag inte mår bra av att leva å äta som jag gör...
Jag är ständigt hungrig lr småsugen.
Jag är trött större delar av dygnet å resten är jag seg.
Mina otroligt vackra eksem blossar upp som aldrig förr å ger sig inte med salva hlr. TYDLIGT tecken på att ngt e fel i kroppen när huden reagerar!
Jag har ett humör som en riktig bitterfitta!!
Plus att jag känner att tänderna inte orkar med allt surt ja stoppar i mig...

However nu får de fan va slut!

Fick mig en liten tankeställare för ng dag sen när ja sov, vaknade helt yr å fett konstig å kände att jag bara måste ha socker! Måste få min dos för å vakna... Så ja rullade på nå vis ut i köket å hittade en chokladkaka som ja drog me in i sängen. La mig ner å tryckte i mig den. Lovar de tog inte 20 sek ens... Några sek efter sista tugfan kände ja att jag nästan hade orken att ställa mig upp igen. DET VA LÄSKIGT!

Så nu är de som sagt slut. Började mina framgångar redan på affären idag. Då jag köpte en melon å vindruvor å påriktigt sprang förbi godishyllan för att slippa se skiten.
Nu ska ja sova. Upp å mjölka om tre timmar.

Peace.

Presentation


Malin
23 år
Diplomerad hästmassör

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Min Gästbok

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Balla länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards