MalinWiberg

Alla inlägg den 15 februari 2013

Av Malin - 15 februari 2013 14:28

Är precis hemkommen från en låååååång promenad med hundarna. Jag trotsade min änglighet å tog dom samtidigt! Jag brukar tycka de e så satans drygt å gå me båda samtidigt för dom e överallt å ja blir så s*tans förbannad >.< hatar att min stubin e så kort!

Hur som helst, tog me båda å eftersom ja valde å gå i skogen, trots att ingen gjort de på hela vintern, så kunde ja ju släppa den ena tokstollen, så då bliev de iaf inte så mkt å hålla i ^^

Vi gick genom skogen till slalombacken å vände, men fyyyy så jobbigt de e å pulsa i snön >.< dyngsur av svett blev ja å nu sitter ja på tolen framför datan å vill inte lyfta ett finger förrän mitt  gigantiska vattenglas e tomt!

Hundarna somnade tvärt efter promenaden å katten sov redan när vi kom hem så nu e de tyst å lugnt här minsann, fan så gött! :) igår levde dom om så ja höll på å strypa den ena me den andra... (om man nu får säga så om sina älskade djur) så idag tog ja tag i saken innan de hände ;P Menar motion e ju faktiskt A å O för en hund. Man brukar ju säga ingen hov, ingen häst om hästar... tkr de e lite så me hundar fast typ ingen motion, ingen hund :)

Kollade ju som vanligt på Cesar innan ja gick ut, de behövs liksom lite motivation till å ta tag i saker å ting å då e Cesar himla bra :)


Annars har ja inte gjort mkt idag, vaknat, duschat, ätit, data, tv ^^


Sitter å längtar efter min ponny så ja döööör snart.... fan vill ha hem han! :)

kollar på bilder på plutten å minns, saknar å saknar å saknar....


Ska bli sååå bra när ja får hem han :)


E så jävlans pepp å visa alla som tkr ja ska sälja han att de minsann inte alls e vad ja ska göra. de e min ponny å så är de bara. har alltid vatt. 

Tror att de som gör att "folk" tkr att ja ska göra mig av me han är att jag å plutten e otroligt lika. vi har samma starka vilja och är minst lika envisa.. ja, visst fasen kan de skära sig ibland. men de gör de för alla hästägare nångång. å ja måste påpeka att om vi inte skulle gått bra ihop så skulle vi heller inte kommit så långt i utvecklingen å samspelet. 

Utan mig skulle Max fortfarande springa på bogarna, springa över barn som vuxan, hugga sånna han inte gillar å bara för å testa å jävlas. han skulle förmodligen vid de här laget vara så pass sönderriden att han inte skulle gå å laga. Jo, faktsikt för så illa var de när ja tog över han. så otroligt framtung å bångstyrig... värr missförstådd å felhanterad häst får man leta efter!

Men, där e vi inte längre, nu är han lätt som en fjäder i både kropp å mun :) han e lyhörd, frågar innan å varken klampar över ngn eller biter för att bita. Så nog f*n har ja bevisat att de e min ponny!

å ja e sååå glad över att ja fick som ja ville när de gäller å välja fodervärd åt han :) Kunde inte hittat ngn bättre matchning till Max än Amelia. :) Just för att Amelia är så lik mig me ^^ De liksom funkar så bra me max :) å ja vet att ingen annan liten tös hade fixat Max så bra som Amelia gjort/gör... De krävs helt enkelt ett öppet sinne för att rå sig på min underbara ponny, å de e jag sååå tacksam för att du har Amelia! <3 Ett öppet sinne och ett stort hjärta plus en jäkla massa humor! :) För när man har roligt me min ponny de e då han lär sig :)


Nä, nu vill ja ha hem han! :P


Bjuder på några pix på skönheten! :)


Heeej!

             

Presentation


Malin
23 år
Diplomerad hästmassör

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Min Gästbok

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Balla länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards