MalinWiberg

Alla inlägg den 17 februari 2012

Av Malin - 17 februari 2012 13:21

Hejhej!
Försov mig imorse! Underbart!! >.< Vaknade av att Ulrika ringde 04.50, va då bara 20 min sen bara de att man har ju resväg på minst 45 min till jobbet så blev ju en del iaf innan jag va framme, sugit värre men de händer alla nån gång, å nu har jag gjort de me ^^ Kanske slipper försova mig på ett tag nu då. Men jag lovar att jag försov mig bara för att jag egentligen inte skulle jobbat, hoppade ju in för kära Ansi e sjuk. Krya på dig btw! :)
Hur som helst, hann med det som skulle göras i tid iaf :) Malin hoppade in å jobbade medan jag körde bil :P


Efter jobbet åkte jag till Heda å hämtade min lilla Bertil, han fick åka med hem till mamma å pappa, så nu e han installerad i min gamla kaninbur i garaget :) känns bättre att ha han där uppe nu i vinter :) Inte lika kallt åt han där, plus att han slipper rävarna som kraffsade på dörren förut.


Har gått en vända med Turbo å lagt på brev med. bla hans försäkring. 

Bokade ett tvättpass påvägen me så nu håller jag på å tvättar en massa smutstvätt som vi hämtat i gamla huset me, soft å fylla upp garderoberna igen, om de inte vore för att odm redan e smockfulla!!>.<


Tänkte lägga mig å sova lite en stund nu, så jag orkar med kvällen. Ska ut å rida en sväng senare med Sandra! :) Blir spännande, hon rider ut för första gången på sin häst och jag rider ut för första gången med sällskap :)


Ikväll ska jag å bejb laga lassange :) STORKOK! ska laga på 2 kf köttfärs, visst inte vad vi skulle göra med den men nu får de bli matlådor ^^


Annars njuter jag av vädret, helt underbart med +2 å snön smälter!! :D e de inte nice?! ;)


Nä, godnatt me er! <3


 

Varför bilden? -För dom e söta :D

Presentation


Malin
23 år
Diplomerad hästmassör

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Min Gästbok

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Balla länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards