MalinWiberg

Alla inlägg den 22 februari 2012

Av Malin - 22 februari 2012 16:00

Hallå!

Onsdag, ledig! fint.. har hunnit med en del idag, b.la vatt på banken å samlat vuxenpoäng. Fixat hemförsäkring å lite annat mysigt. Hämtat ut medicin till Kompis oxå! :) 
Bejb har lagat mat å nu har jag matkoma !! känns bra å jäsa lite me datorn på magen ^^


Messar lite me Ansi oxå, ska åka å kolla hästar imorn :) spännande! Ska även kolla på en vagn till Max :D Hoppas det är ngt att ha, får den billigt så hoppas hoppas ^^  Såååå pepp :D Ska dra me oss kusin me :D wiie!

Nä, i sommar ska jag verkligen sätta fart med körningen me Max, vill få mig att bli trygg i det :) han e ju cool för de mesta, tror de e jag som gör honom lite hispig. Nog för jag vet att han slutade köras efter en olycka dör han blev skrämd osv. men så långsint e inte min pojk, de e jag som stör lugnet. Iof inte så konstig eftersom jag inte har så jätte bra skills inom körningen men jag ska komma dit :) Därför vore det kul med en vagn som verkligen passade, den jag har nu e ju för liten egentlige.. menar den e gjort till ett russ :P Max e lite större ;)


Sitter å kollar hästannonser dag ut å dag in me. vet inte men shettisar å araber e ngt jag stannar upp å kolla extra mkt på! :) Drömmen e ju att köpa en fet gård med ett fett stall till så man kan plocka in lite av varje där :D så många olika hästraser som tilltalar mig ^^ menar lite av varje blir ju prefekt!


Satt upp en lapp om hästmassage me, hoppas folk hör av sig nu :) vore kul å komma igång å börja massera lite nu ^^

Aja, nu ska ja glo annonser ist ^^


Piiiiz 

Presentation


Malin
23 år
Diplomerad hästmassör

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Min Gästbok

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Balla länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards