MalinWiberg

Alla inlägg den 4 april 2013

Av Malin - 4 april 2013 00:36

Sen ja blogga asså. Sitter i sängen, som sist ja bloggade... e dock mer trött å mindre nervös nu. Ska visserligen jobba imorn men de blir att gå bredvid sista kvällen. Så de e inget ja oroar mig för... trött e ja oxå. Fett trött!

Kom hem me nilla för en stund sedan. Vi drog en spontantripp till Vimmerby såhär på kvällen, hittade på en sadel som vi ville köpa så de gjorde vi.. x)
Busade en massa påvägen oxå, berättar inte om de för de e lite olagligt även att vi (jag) bara tyckte att jag gjorde ngn annan glad ^^

Påvägen hem stannade vi till hos mor å far för att paketera böcker å slänga på posten... käkade lite godis å drack vatten å sen körde kusin hem mig.

Väl hemma möttes jag av två glada hundar. De borde gjort mig glad, men måste säga att de hade gjort mig ännu gladare att få mötas av en glad pojkvän, en puss eller iaf en kram.. bara ett leende hade räckt långt...

Snackar inte så ofta om mina djupaste känslor här på bloggen, även att jag kan vara djup så lovar ja att jag kan vara djupare.

Tänkte stanna där jag bottnar även i detta inlägg... men ja e lite depp, vatt hela dan... antar att saker som hände tidigt på förmiddan sitter kvar...skit samma.

Bjuder på lite bilder från grillningen vid holmsjön me nilla å dennis å hundarna
idag... dom drog me mig dit å de va såååå mys ^^ grillade korv, åt massa god sallad som nilla hade gjort, hundarna sprang lösa både i skogen å på isen.. sen grillade vi annanas å käkade glass till... nä nu somnar ja snart.. njut av bilderna ist!

Peace out.

Presentation


Malin
23 år
Diplomerad hästmassör

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Min Gästbok

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Balla länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards