MalinWiberg

Alla inlägg den 9 januari 2013

Av Malin - 9 januari 2013 21:12

Ja, de e faktiskt hela två år idag tillsammans med Ante! :) Såååå nice!

(De var det jag menade med speciell dag i förra inlägget) Vi har inte gjort så mkt för att uppmärksamma de hela, vet inte om man ska göra de?! I vilket fall är inte sånt min starka sida, jag är VÄLDIGT oromantisk. punkt.


Är iaf lycklig över att vi fortfarande hänger ihop i vått å tort! :) Anten min lilla prins ^^


Har heller inte pluggat ngt alls, som jag skulle gjort. Inte blev de ngn långpromenad me kompis heller... såååå trökigt väder ute nu! >.< snö/regnar å e fett kallt å ruggigt...


imorn blir de nya tag, ska in till stan 8-16 iaf.. sen ska ja handla lite go-mat så vi kan fixa till mamma som fyller 50 tomorrow! O_o (50 basst !!) halvvägs genom livet ;P


Vene, får se om ja slänger ihop en kladdkaka oxå! till efterätt liksom :) 


Soc ringde förut me, våran handläggare har ju haft semester typ en månad så då skulle ngn annan där ta över hennes handlingar och se till att vi får våra pengar utbetalade, dock hade dom fuckat allt så vi har legat efter me hyra osv osv nu.... såååå nu betalade hon ut alla pengar, vilket resulterade i att vi får mkt mer än vi skulle fått ! :D Pga att Ante börjar få CSN nu i Jan så borde de dras av massa pengar men eftersom hon sa att beslutet redan är taget å att vi fått vänta me pengarna så fick vi allt! GÖÖÖÖÖÖTT :)

8 lök kmr in på kontot imorn då :D *Tänk att man kan bli så lycklig över att se pengar komma in å vända på kontot* 

Hur som helst så ser ja mkt ljust på saken! :) Våran handläggare har alltid varit sjuuuukt snäll mot oss... så henne rekomendaras!


Har mailat lite med en person som ska sälja sin haflinger några dagar nu, å jag är mer än sugen asså!! Fy fan vilken nice tösabit! :D dock har ja inte 8 lök (förutom dom som kmr imrorn ;P) skulle kunna fixa klart allt i heda å ställa nah där men då fattas sällskap... vene asså, kusin vill dela henne me mig å de e väl nästan ett måste... Shit asså, känner mig så sjukligt jävla patetisk när ja sitter å drömmer om sånna här saker... vafan ja sitter i den sitsen att jag borde drömma om att få mat på bordet varje dag, men ist vill ja ha ännu en häst på halsen.... 

Fett konstig hjärna ja har....

åååh, skulle göra så satans mkt om ja fick jobb nu asså! bara ett litet sketet jävla jobb skulle kunna få mig att få råd å iaf ta hem min ponnyplutt igen... (Lugn nu Amelia jag har ju faktiskt sagt ett år å jag håller mitt ord, sån e jag! Maj tidigast)


Nilla hitta en vbl hingst för 2 lök me, den e WOW! :) såå snygg å inte gjord ngt med = INTE FÖRSTÖRD:)


Meeeen men keep on dreaming.


ngt ja tänkt på väldigt länge kom ifatt mig förut idag, jag vill ju jobba med människor på ngt vis (tror jag) å jag älskar att ge råd, peppa å finnas till för andra... så har jag ju en kusin, yngre än mig. som behöver (som många andra) lite extra stöd i skolan å på fritiden, vilket har inspirerat mig väldigt mkt... för jag känner på nå vis att jag verkligen vill jobba med yngre människor, mellan 13 å 18 år ungefär... vet bara inte hur jag ska komma dit utan att behöva plugga... menar hela samhället idag är baserat på kunskap, kurser hit å CSN dit... vafan måste man va så  jävla papperskåt å vilja ha bevis i pappersform inför ALLT!? Menar bara för man har pluggat till sig en plats som veterinär är de inte säkert man duger som de, usch finns så mkt hjärnor där ute som verkligen är för mkt. vissa pluggar sig osmarta e min åsikt!


menar, jag orkade inte hela vägen till toppen av en veterinärlegitimation men nog fan ser jag mig själv som en bättre veterinär en den där tjejen som kom från stockholm å pluggade till vet men ALDRIG någonsin i hennes hels liv hade sett en ko på riktigt... vafan e de liksom!?!?! bara för man har hjärna kan man väl inte ge fan i använda den... shit, känner att jag spårar lite men försår ni min tanke. MAN BEHÖVER INTE HA PÅ PAPPER ATT MAN DUGER!!! de gör man gott å väl ändå... Fuck alla betygsystem å fittiga lärare! (jo, för de e mest lärarna som satt snarskank på mig å min framgång)


Hur som, ska inte klaga på lärarna, dom gör ju bara sitt jobb *Host, host, bullshit*

Nä fan va deppigt de blev... 


går å lägger mah hos ante å kollar krullproductions ist!


Peace.


 

Detta är haflingerna ja vill ha! :) (dock fett liten bild när ja sparade den på datan)

Presentation


Malin
23 år
Diplomerad hästmassör

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Min Gästbok

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Balla länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards