MalinWiberg

Alla inlägg under augusti 2013

Av Malin - 29 augusti 2013 22:25

Hej folket :)
Nu är jag inne i den perioden där jag hostar som fan, rethosta! Tror inte jag nämt de tidigare men ja har vatt hemma å sjuk i feber, ont i halsen osv tre dagar nu.. har legat helt utslagen i soffan å tyckt synd om mig själv. Idag har jag dock orkat upp på ponnyn en sväng å ja måste säga att de va sååå värt de trots att de tog på krafterna, han är en sån pärla min guldiga häst. Wow säger ja bara ^^ e såååå pepp att sätta fart med AR träningarna igen, har hittat en kvinna (bästa kompis med branderup för att skryta lite) som ska hjälpa oss påvägen ^^ ååååh va gött!
Idag blev de bestämt me att på Söndag flyttat hästarna till nytt stall med ridbana å riktiga hinder :D då ska ja sätta fart med hoppningen med ^^
Blir bra de, dyrare men så mkt mer ledigt får jag, å så kan ja ju gå dit ist för att ta bilen... :)

Nä, ligger i sängen å tänkte sova lite, ska jobba imorn iaf... känner att jag måste nu. Blir nattjobb å sen morron på lördag, får se hur många timmar de blir å sova mellan x) men men de ska nog gå...
Nä, ha de fint! Nu vet ni att ja lever iaf trots denna jävliga förkylning.
Hoj!

Av Malin - 25 augusti 2013 20:21

Hej å hejdå!
Nu ligger ja i sängen, klockan e straxt efter åtta å ja har legat sen åtta..tänkte lägga mig föra solen idag.
Är helt slut efter denna jobbhelg å jar åkt på nån jäkla förkylning nu med å imorn börjar ja nya jobbet kl 06.00 i Loftahammar. . Klockan ringer 04.30 Känns som jag kommer va såååå opigg x) men ja ska jävlar bita ihop. ni vet de där citatet "om livet ger dig en citcitron ska du säga: åh, jag älskar citroner vad har du mer att bjuda på? " lite så tänker jag nu... fick helgjobb, allt kaosa så de blev mer jobb, ingen ledig dag å bara tidiga mornar nio dagar i sträck! Awesome, förkylning på de å ja har en hel hög av citroner... klagar inte, ja gillar faktiskt citron x)

Nä fy fan nu ska sovas! Hej

Av Malin - 21 augusti 2013 18:52

Hej där!

Läget? Jag e hungrig ja... e jag iof alltid >.< men nu e jag grinig å trött oxå ^^

Har vatt me Sandra i stallet i typ 4 h.. skulle ha lektion i AR för henne men kunde inte va på banan idag så vi tog en "rida-ut-tur" ist, jag orkar verkligen inte gå! fy va de e drygt..

Lilleman fick iaf va hemma idag, en vilodag för han fick de bli! iof vilade dom igår med.. 

Imorn e de min dag, då ska jag å Max ut å springa lite... Tror grabben vill explodera ute i skogen lite :) Har inte vatt så mkt tempo på senaste tiden, mest skritt å trav.. Iof beror ju de på att de inte e jag som har ridit men ändå x) imorn ska de va jag :D


Jag är så sjukligt less på mina matvanor nu så jag spyr snart på de!
Fick några smarriga recept av Sofie idag så nu vill jag ha lön så jag kan handla!! Vill äta nyttigt å gott!! vill ha mat i magen som håller mig mätt länge, orka springa å småäta var 5:e min >.<


Nä, fy donk!


Nu ska ja steka mig en körv å kolla till tvätten...


Hoj!

Av Malin - 19 augusti 2013 22:02

Hej folket!
Tror att de e Måndag idag, lr jo jag e säker... men de känns att man e arbetslös igen , då försvinner de där med att ha koll xD

Vaknade av luren imorse, inget alarm utan de ringde!

Hästarna hade rymt, Yes! åkte dit å lockade med mig dom hem, konstaterade att jag skiter i att försöka laga hagen utan ja river den ist, så de har ja pysslat lite med idag x) ska bygga en ny hage på annan mark som behöver betas ner, gud va pojkarna kmr bli glada! :)


Lillfisen gjorde en härlig vurpa ner i ett dike med >.< stod på huvet å skrämde mig ordentligt! Fy han va helt groggy å borta aslänge :S men han verkar må bra nu iaf, ser inga större fel på han iaf.


Har vatt in till stan en vända idag med, vatt på AF å skrivit in mig samt lämnat en kaninbur till min syssling. Hoppas Truckutbildningen drar igång V 36 ist, tror dom sa ngt om de iaf xD hon ja va hos pratade inte så mkt alls å verkade inte veta ngt hlr... min rätta "handläggare" har semester... så ja lär ju inget få veta än xD men jag vill iaf gå den utbildningen :)


Imorn ska jag in till stan igen, ska dumpa pojken på AF å själv dra vidare på jobbintervju, har jag förberätt mig?! njae, inte än iaf xD de där med att veta vad ja ska säga är inge svårt, de svåra i mitt fall är VAD FAN SKA JA HA PÅ MIG ?! allt ligger i tvätten, har kanske som mest två olika men rena strumpor... ett par lortiga mjukisar å en svettig T-shit. Yes! Där sitter ja fast nu xD


Nä, shit asså jag har kommit fram till att jag MÅSTE börja käka rätt snart, bygga upp mitt imunförsvar å må bra!! vet ni vf?! Jo, för att jag ska kunna pierca naveln igen! :D menar, jag har uselt läkkött, har alltid haft. Har tillome käkat (när ja drack) medicin för de xD
Nu är de så att jag vill ha tillbaka min piercing så ja måste skaffa bra imunförsvar så den läker this time! blööööö, hjälp mig! Nyttig mat, äta bra, nyttigt och korrekt. Yes...

Bilder! jo, för att :)

     

Hej med er! :)

Av Malin - 18 augusti 2013 23:16

 

Av Malin - 17 augusti 2013 17:57

Hejsan!


Idag har ja ridit barbacka en sväng i skogen, Sandra å lilleman gick med!

Vi hann tillbaka innan regnet iaf :) Efter de har ja duschat å bytt om, slagit in paket med MKT tejp ^^ å snart ska vi åka å äta kräftor med mamma, pappa å elias. ska fira Elias lite idag, han fyller 18 imorn :) lillpojken börjar bli stor! 


Nä, nu ska ja slita bort A från datorn, lär ju ta ett tag, redan försökt i 30 min.


Hoooj!


Btw, Idag blev de bestämt att Max ska få en medryttare så matte får lite hjälp med det ekonomiska ;P Jag ska ju vara med vid varje tillfälle han ska ridas så jag kommer ju ändå ha lite koll :) å ja ska hålla lektion 1 ggr/vecka med så de blir nog bra de där :)


Nä, skit ner er nu så hörs vi sen!


baaaaaaj(s)

Nä, just de! Måste berätta att Turbo e sig själv igen!!! :D han e pigg å har inte kräkts ngt idag :D hihi


Hej då!

Av Malin - 16 augusti 2013 20:32

Hej hopp!

Hoppas ni har de bra där ute!

Idag är verkligen inte min dag.. Skulle bli hämtad av far min vid 13 idag, ja vaknade 13.02 BRÅTTOM! 

Tog med min inte så pigga vove å sprang ner till bilen.. De va lagom att han orkade följa med. Märkte att Mr T inte alls mådde/mår så bra idag.. han kräks hela tiden å kan inte äta ngt alls, matvägrar*10 ! Ngt e knas med han, big time!

Hans försäkring har brunnit inne så idag försäkrade jag om honom. Hoppas han blir piggare snart! han är liiite piggare nu men ligger fortfarande bara på mammas kudde å suckar.. :/
Så, ja vi kan väl säga som så att jag har nog gråtit mer än jag vatt glad idag, e fortfarande inte torr i ögonen! Fattar inte vad som kan orsaka sådant illamående hos min älskling :'/ Så, jag är orolig!


Han är så nere så de e inge kul :/ alla andra skojar om att han är som en "normal" hund nu, utan ADHD, men om ja ska va ärlig så har jag mkt hällre en Turbo med ADHD*10 än att han ska va såhär :/


Älsklingen <3


Har iaf byggt ihop en kaninbur med pappa å Sandra idag, å Mr T låg å tittade på..

Gick upp till ponnysarna med lite mineraler å kollade till dom en sväng med, kände inte för att gör ngt med dom idag då jag vill lägga all min uppmärksamhet åt min vove!


 
Tänk när gräset va såhär högt å gott :)


Jag måste börja inse att jag faktiskt inte har världens bästa syn, måste använda mina glasögon !!!

Ser som en påse skit när ja sitter vid datorn/läser/skriver osv... skärpning helt enkelt!

 
Likblek?!


En "ljus" sak idag är iaf att jag ska på jobbintervju på Tisdag :) Håller tummarna stenhårt!! Behöver verkligen alla pengar jag kan få nu :/ räkningar är verkligen inte kul! å inte när man kommer efter med dom hlr... Suck!


Nä, nu ska jag sega vidare sen går ja väl å lägger mig hos min håriga pojk!! ska se om han orkar ut å kissa ngt innan sovdags bara..


Hej me er!
 

Av Malin - 14 augusti 2013 16:14

Hello!!
nu ska de bloggas igen x) Slolt när ja orkar/hinner blogga.


De åskar ute, spöregnar, haglar osv.. riktigt läskigt >.< men nu börjar de lugna sig... dock bryter strömmen hela tiden..


Ja som tänkte cykla till hästarna förut, nu e jag glad att jag inte gjorde de för detta väder kom som vinden! Sjukt fort, visst att de har regnat till å från å åskat på håll hela dagen, men ja trodde de va på g bort :P

Hur som helst så för hästarna vänta lite.


Mailade AF igårkväll/natt å kollade lite hur de skulle bli nu, menar ja ska ju in i UGA:n igen å fick till svar att min handläggare är på semester... (Y) Braaaaa där! jävligt skillat.

Ärligt talat, jag tänker inte vänta på mina pengar bara för att dom där inne ska ha semester. Då får väl ngn annan hjälpa mig, å jo, de va ngn annan som "tagit över" mig men han visste tydligen inte om att jag ska börja på en truckutbildning denna vecka.... Hallå?! vart e min kallelse.... Suck, nu kommer jag ju garanterat inte komma med på den.


Vet inte om jag orkar med ngn praktikplats om ja ska va ärlig... Men vi får la se vart de bär å.


Tänkte bjuda på några bilder men eftersom strömmen bryts hela tiden å nätet försvinner så kan ja inte ladda upp några bilder... får lägga in dom vid annat tillfälle!


Nä, nu ska ja nog lägga mig i soffan å läsa lite Cesar ist, trööökdag blev detta!


Tjo!

Presentation


Malin
23 år
Diplomerad hästmassör

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Min Gästbok

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Balla länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards