MalinWiberg

Alla inlägg under november 2012

Av Malin - 11 november 2012 14:57

De e ju den dan idag.. har gjort så mkt som att skickat ett sms te pappa å sagt grattis lr nå x)


Vatt iväg å masserat lite på fm oxå :) 

Vill ha fler kunder, så folk ring/maila å boka tid. har en del ledigt nu :) klicka in på www.malinwiberg.n.nu för kontaktuppgifter å info :)


Nä ni folk, ska ja fortsätta håll stämningen uppe lr ska ja sjunka lite..?!


Vi sjunker vah. Måste bara säga att hästfolk kan k*ulla sig själva i röven!! å nä, jag tillhör inte denna katigori längre då jag inte har varken suttit eller tagit hand om en häst på 6 månader. 

Blir bara så less på hästfolk på internet, ni vet hästfolk i sig kan ju vara väldigt jobbiga, envisa, sinnesrubbade osv.. men när man stöter på dom på internet då jävlar... snacka om att folk vågar kasta skit rakt ut i luften i mängder bara för att dom sitter vid en dator... Jag lovar, hade jag träffat denna lilla fula nippertippa IRL skulle hon inte vågat öppna käften åt mig. å de e ren fakta inte skryt!


Hur som helst, har man inget vettigt å komma med kan man knipa, min personliga åsikt å de står jag för!

om man däremot vill vara delaktig och faktiskt är intresserad så kan man gå ut med en mjukare attityd och ett öppet sinne för andra människor.. det är oxå min personliga åsikt.


Såååå hur sammanfattar vi detta förutom med att säga att jag är besviken på att folk är så förbannat jävla bitchiga och trångsynta på nätet. hm, ja vet inte.. vi kan väl säga såhär: om man inte bryr sig om vad som utlöste/vad som finns bakom vissa kommentarer kan man ge fan i å svara på dom. 


Nu så.. apropå hästlöshet, verkar som jag blir utan häst en lång stund till.. tror inte ens ja kmr få mysa me pojken min i jul :/ kanske skiter i att åka upp då... kmr  bara må dåligt av att se plutten i hagen men inte få leka me han..

ja ja, de e ännu ett problem..


ska ja lyfta upp detta inlägg igen nu då?


nä, de skiter jag fullständigt i...


Skit ner er nu så kanske vi hörs sen!


Peace.


   
pix från i somras ^^

Av Malin - 10 november 2012 19:39

22: Visa mitt favoritplagg... Öh, har inge bild MEN jag är säker på att ni alla vet hur ett par mjukisbrallor ser ut iaf :)


23: Berätta om en rolig resa jag varit med om... Okej, min resa började den 18 Dec 1990 å har än sålänge inte tagit slut, men när den gör de ska ja berätta hela resan för er :)


24: En person jag skulle vilja byta liv med en dag och varför: 

Vem? Min kusin Sandra

Varför? För att hon fortfarande får gå i grundskolan!


25: Något jag är beroende av.. Hmm, svårt !! NOT >.< GODIS såklart å ja, jag skäms! mår dåligt å hatar mig själv för ja äter ofantliga mängder å måste lägga ner...


Så nu jävlar e ja ifatt!!

Peace and love <3

Av Malin - 10 november 2012 19:29

Dag 21, Det värsta du varit med om:


Detta var när jag klockade med en timmerbil!! vi möttes mitt i säsongen uppe i Lindvallen på en smal liten grusväg som inte går att mötas på ens på sommaren. Jag kom i nerförsbacke å självklart släppte de när ja skulle bromsa å köra åt sidan så de blev en kyss rakt i nosen på lastiblen. lastbilen hann stanna som tur var. de small i ungefär 45km/h å hela instrumentpanelen trycktes in i knät på mig.. orkar inte gå in i detalj om detta men brandmännen som kom till platsen med polis å ambulans sa att jag hade tur, för om de gått 2km/h fortare hade rattfästet släppt å då hade jag inte levt idag. såååå det vill ja inte göra om. å självklart tog de lång tid att rehabiliteras efter den krocken, mest psykiskt men nog fasen va ja blåslagen så de heter duga efter de me x)


Bilder på detta!


   
Min mysiga Jetta!! RIP! :/
 
Vänster arm på sjukan...
 
Höger arm på sjukan...
 
Eftersom ambulanspersonalen klippte sönder allt jag ägde å hade i klädväg förutom Bh:n (eftersom ja hade turen att ha den som man knäppte upp fram just denna dag) fick jag låna kläder på Mora lasarett å detta är alltså mina HETA trosor :D x)

Av Malin - 10 november 2012 19:15

mmh, tror de blivit så xD

Ja älskar att blogga, skriva av mig å så men shit tror ja vatt mer sugen på godis än på bloggen de senaste dagarna.. meeen ska försöka byta tillbaka igen :) menar ja mår ju bättre av å blogga än av godis...


Har precis testat nå nytt, har gett mig på att göra chokladmousse för första gången i mitt liv x) tror inte de blev så lyckat men får väl träna vidare :) den står på kylning nu så har ju iof inte smakat ännu.. :P Kan va gött iaf!

recept har ni här----> http://www.tasteline.com/Recept/Mjolkchokladmousse_2

ifall ni oxå känner suget!


Imornbitti ska ja iväg å massera en häst igen :) mitt lilla rehabprojekt som verkligen börjar komma på benen igen :) Awesome! känns så bra att massera den hästen då jag verkligen upplever att det ger otroligt mkt! :) å ägarna ser de ju med, vilket är ett ännu större plus för mig :) menar ja vet ju vad ja ska titta efter å ja vet ju vad jag känner.. dom klämmer ju intep på hästen som jag gör.. :P


Uusch e sååå hästsugen asså >.< blir tokig!! är så sugen på att plocka hem min prins igen, dock känns de så fel när ja sagt att Amelia ska få ha han ett år iaf.. så får ju inte han förrän Maj nästa år !!! Fatta de e ju fasen 6 månader kvar >.< vilket innebär att ja redan vatt utan han i 6 månader... Half way there! ;) dock sååå kämpigt att ta sig genom dagarna utan han...

Meeen får se, tänkte försöka ta mig iväg å kika häst på Måndag! :) hoppas bara de går å time:a min tid me hon som ska visa hästen... vore soft å få se nah nu så man kan bestämma sig sen :P

Iof ska ju fölet vänjas av först så hon får ju inte flytta förrän om en månad lite drygt :)


tänkte försöka slänga upp de bort tappade lärakännadagarna efter detta inlägg me.. känns som att ja ligger efter lite för mkt nu.. x)


Ah nä ja kör på de!


Puss å k*ull! 


Mina två älsklingar Nilla å Atton! :)

   

Av Malin - 8 november 2012 18:42

Fy så deprimerande å läsa mitt förra inlägg x) menar allt de ja skrev att ja skulle göra idag är ju långt ifrån gjort x) å om ja känner mign själv så blir de heller inte gjort... ORKAR INTE!


Har annat å styra me men de orkar ja inte hlr.. bläääöö! har ätit för mkt godis nu så ja mår illa >.< så de får nog bli tv å sen sängen, lär ju orka upp till knutpunkten imornbitti me.. 


Måste säga att de va obeskrivligt skönt å få sova i sängen inatt me!! ^^ såå gött om plats å kunna bre ut mah på :) Awesome! så ja längtar efter å gå å lägga mig igen x)

hade de inte vatt för att ja vill se några program på tv ikväll skulle ja klippt nu.. meeen ska försöka va vaken en liten stund till :)


Nä shit, har inge vettigt å säga!


Peace.

Av Malin - 7 november 2012 14:20

Halloj alla där ute :)


Nu är ja tillbaka i vardagn igen, har sträckt på mig, gett mig en klapp på axeln å sagt åt mig att livet inte e så hemskt!


Har precis kommit hem från Knutpunkten, första å näst sista dagen idenna vecka ^^ soft. Imorn blir de hemstudier, Orkar inte hänga med till Elmia x) Känner att ja behöver ta tag i en del pappersjobb... å hästmassagen ofc!

Så de blir bra å jobba hemifrån :) ska passa på att träna hundarna å va ensamma en hel del me :)

å så blir de nog städ-dag! om den inte blir idag :P får se va ja hittar på efter bloggandet.. ^^


Väntar nu på att distriktssköterskan ska ringa upp mig så ja kan få nya recept på mina salvor, Eksemen (stava de hur du vill) tar kol på mig... >.< Ni vet hur de ser ut när man fjällar fisk?! DE e jag nu =/ känner mig såååå äcklig när salvorna inte hjälper.. försöker dock intala mig själv att ja inte e en sämre person än andra bara för ja har lite (extremt mkt) torr hud men de e svårt x)


Aja, ska jävlar ha nya salvor iaf så de ska fan bort nu! e så jävla less på min hy!


Nä usch nu ska ja göra nå vettigare :)


Lägger väl upp "lär-känna-mig" dagarna sen.. orkar inte nu


Peace.


 

Ska du flytta ner till mig?! :)


Av Malin - 6 november 2012 20:55

Hejsan svejsan!

Börjar väl kanske lugna ner mig lite nu.. men e fortfarande inte mig själv i humöret x)

lr så e ja de... vet inte men skitsamma..


Imorn ska de taggas knutpunkten, *Yeeeey* lr inte x) e fett opepp nu faktiskt, dock för ja inte tkr om å kliva upp tidigt, sen för att ja vill göra ngt som ger mer än de där.. (visst e de soft å bra men sen då..?) Jag vill gymma ist :D

Sen ska ju dogsen bli stora å va ensamma hemma me, ganska länge dessutom.. går runt i lägenheten nu å försöker tänka steget före men e svårt..x)

Sen kommer ju kanske elektrikern när vi e borta, lite nervöst å inte veta om hundarna tkr han ska få komma in när vi inte e här.. men ja tänker säga till han att ingång sker på egen risk om de inte kan vänta tills vi kmr hem.. för nu har ja fan skippat knutpunkten i två dagar för att de sprungit folk här hela dagarna..

Jag är inte fördomsfull egentligen däremot tänker ja inte stå för några skador varke fysiskt eller psykiskt då jag faktiskt inte kan svara på hur vaktiga mina hundar är. Så som sagt, eget risktagande annars får de va!


Nä, ja ska väl plocka iordning lite kläder till imorn å gå å lägga mig.. ska upp mkt tidigt så ja hinner gå en långpromenad me hundarna innan vi lämnar dom.

Men men, positivt tänkande nu.. sålänge dom är tysta så får dom för mig bita på de mesta.. nästan...

Jag är merst nervös att grannarna ska lacka ur om dom sitter å skäller.. menar de vore ju grädden på moset om vi skulle bli utan tak över huvet nu me ^^


Nä fan ska göra nå annat...


Gonatt!


Btw, Dag 21 lr vad vi e på.. kommer upp imorn, e inte på humör för å dra den idag..


Av Malin - 6 november 2012 16:27

Denna dag kan fara åt helvete :) just as everybody knows... lr nått..

Menar ja har verkligen försökt allt, till slut ger man upp... trodde den dagen var idag men ärligt talat ja SUGER på att "gå in i väggen", bara lägga av å sluta bry mig... å de stör mig som fan!!


Varför ska alla andra som har de svårt bara få ge upp å skita i allt men inte jag?! hur mkt ja en vill ge upp å bara lägga allt åt sidan så går de inte.. hur sur, förbannad, ledsen eller fucked up ja än må vara så kan ja inte va de fullt ut..


iaf inte sålänge ja har min bejb i samma hushåll >.< (nu e ju de iof positivt) men ändå, ni vet när man verkligen bara vill tjura ihop å inte starta förrän imorn igen..  Går inte han gör mig på nå konstigt jävla vis iaf glad eller åtminstånde inte arg eller ledsen längre.. visst finns de där inne men ja menar så fort han säger/gör ngt så sjunker de in igen, bägaren blir helt plötsligt lite större och rymmer liite mer.. otroligt!


nu står han i köket å lagar mat utav bara helsike å ja kan inte låta bli att lé för de e såååå underbart skönt att ja iaf lägger den biten åt sidan ^^ (säger inte att han inte lagar mat annars, menar bara att just idag kan ja faktiskt skita i ngt) Awesome!


Hur som, vet inte hur ja ska gå tillväga men ja tror faktiskt inte att ngn kan stoppa mig från att genomföra de som komma skall.. så, försök inte ens!


Peace people <3


random-bilder-bara-för-att-plus-att-ja-måste-passa-på-att-ladda-upp-bilder-när-<3-inte-spelar-då-våra-datorer-inte-vill-sammarbeta-:)


 
Världens finaste/goaste hund (från hjärtat talat) Han är oersättbar, och jag hatar mig själv för ja lät hans lycka att springa, väcka ett så otroligt jobbigt hat i mig imorse. Sry, kompis! Vet så väl att det inte är ditt fel!


 
Ngt i denna stil ska jag å far min bygga till min ponny som ska hjälpa mig å dra timmer i skogen när ja får hem han igen :)


 
Saknar inte arbetsgivarna MEN jag saknar mina arbetskamrater! :)


 
Mina älsklingar ska gå promenad efter jobbet, jag fyller en sista vagn till korna sen går vi :)


 
Jag är sååååå sugen på ngt i denna stil!



Presentation


Malin
23 år
Diplomerad hästmassör

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Min Gästbok

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Balla länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards