MalinWiberg

Alla inlägg den 5 mars 2014

Av Malin - 5 mars 2014 22:19

Gokväll!

Nu är jag tillbaka i soffan igen, skönt! är matt i hela kroppen.

Har tagit mig en varm å skön dusch å skrubbat mig ren från topp till tå. ^^

Nu ska jag bara slappa å somna ^^ lr ja, ska kolla farmen kl 23 :P men sen ska ja sova! :)


Orkade mig upp till stallet iaf ^^ De fick bli en tur i bynn me ponnyn. Tkr de e lite mysigt å rida där, ljust å lite liv å rörelse :)

Hade en diskussion me Ante igår om just detta, de surrar ju än massa "jag rider på bilvägar, du ska ge fan i å tuta på mig"-inlägg på fb å han hade nog läst ett sådant å ansåg att hästar kunde va på åkrarna ist för på vägarna..

Jag höll inte riktigt med där å sa att många ggr så måste man ut på vissa vägar för att kunna ta sig till ngn skog lr liknande. men jag måste säga att min största anledning till att jag rider i samhällena/på bilvägar är inte bara att göra hästen trafiksäker utan även för att jag tkr de e mysigt ^^ gillar gatlamporna, folk som glor å bilar som swichar förbi, sen måste ja ju även säga att jag tycker att min ponny är så pass säker i trafiken att jag kan hantera 98% av alla situationer som kan uppstå. Sen menar jag ju inte att jag vill att bilar ska hänga sig på tutan (för de e i mina ögon som att sticka en pinna i hjulet på en cyklist, de gör man bara inte) men visst, har ni en tuta å hittade körkortet å bilnycklarna i ett flingpaket så ride on! jag är inte rädd för tutor ^^


Saknar att köra min ponny, faen va ja saknar de!! Måste få råd å köpa ny vagn.. hm, får suga på den å leva på känslan sålänge!


Nu ska ja fortsätta glo nyheterna x)


Hej å hå!


 


Gullponny! <3

Av Malin - 5 mars 2014 15:34

Tjo!
Sitter i söffa nu me hundarna på varsin sida, dom sover som två klubbade sälar. Jag känner mig som en med. Klev upp imorse å stoppade i mig en portion minutris. smakade helt ok faktiskt!

Sen klädde jag på mig träningskläderna å tog me odjuren ut, mötte upp Denise å sen började min dagaliga vandring till kaninerna, 1,2 mil. Vi gick genom skogen dit idag så de blev säkert både längre å de var oxå jobbigare xD

två timmar senare, typ, va vi hemma igen.. tog en snabbdusch å lagade ihop lite korvstroganoff. Käka lite sånt å nu är ja meeeer än slut. Blö! vill inte kliva ur soffan mer idag x)

Dock tänkte jag GÅ (går hit å dit å överallt, faen va de e tufft å va utan bil ;P å de e dag 2 idag xD) till stallet om en dryg timme, plocka in lite hästar å rida en gul ponny me Denise å Playan. 


Nä fy vale nu ska ja slappa vidare ett tag, försöka hålla mig vaken xD


Hejdårå!

Presentation


Malin
23 år
Diplomerad hästmassör

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Min Gästbok

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Balla länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards