MalinWiberg

Alla inlägg under oktober 2012

Av Malin - 13 oktober 2012 22:58

Yeah, snart iaf.. tänkte berätta lite om dagen först, har  masserat en häst! blivit biten i handen! (DE känns kan ja säga, hästen svalde nästan hela handen på mig xD) Har oxå vatt å handlat lite nyttigt å mycket onyttigt me mamma å pappa i stan. Mitt bästa köp blir nog en pall!! Ao, faktiskt.. ska ha den till alla "för höga" hästar som ja masserar ^^ De e inte bara en pall utan en väldigt bra sådan, ihopfällbar (Awesome) lätt å smidig, stabil som fan å omöjlig för en häst att både sparka omkull eller fastna i ^^


Sen har jag å A käkat mat hos päronen (pommes,fläskfilé, bea å massa sallad :D) Gött som faen!

Efter de blev de massa soffmys me film å chips, cola, godis å ... jaa You name it. tillome hundarna fick godis. mamma hade stekt kyckling å kolever till dom ^^


Nu är vi hemma i våran mögellägenhet igen å jag e såååååå mätt! ska bara slå omkull mig i soffan å invänta john Blund tror jag ^^ Ska bli gött me sovmorron imorn!


Btw, på Måndag kmr några å kikar på möglet igen å på Tisdag kommer Anticimex (stavning?!) Sen e de bara å gräva opp hela skiten :D Ska bli gött å bli av me detta hälsoskadliga jävla ämne xD e less på att inte kunna andas, ha utslag osv osv... Så de e ett plus!


Nä fan, ska motionera tandborsten sen sövas lite!


Bjuder på nån bild på mina fina!


Peace


Maximiliam <3
    
Tottan <3
 
Älskling å bästaste kusin <3
 
ponnypojken igen :)
 
Å Sköningen efter en sååååå svettig tur, men ack så rolig :D

Av Malin - 12 oktober 2012 20:19

Heey folks... Nice pix huh?!

Detta ska alltså föreställa en hel vägg i sovrummet!!

Av Malin - 12 oktober 2012 20:19

Heey folks... Nice pix huh?!

Detta ska alltså föreställa en hel vägg i sovrummet!!

Av Malin - 12 oktober 2012 20:19

Heey folks... Nice pix huh?!

Detta ska alltså föreställa en hel vägg i sovrummet!!

Av Malin - 12 oktober 2012 19:45

Jaa, va tror ni... är detta en MysFredag?
Ska ja berätta...


Vatt iväg å masserat en häst idag, då ringde luren men eftersom jag är en sån proffisionell massör så trycker jag av alla "oviktiga" samtal under behandlingen ;)
Meeen fick iaf höra från A att de va Soc som ringt, eftersom de inte fick tag på mig ringde de han..


Å vi har fått avslag från ekonomiskt bistånd! :D *alla jublar* För er som inte fattar att jag är ironisk ska ja förklara lite djupare: Vi får alltså ingen hjälp med att betala våra utgifter vilket resulterar i ett hemlöst par som lever på fontänvatten å luft! åååhså underbart >.<


Vill ni veta vf vi inte får hjälp? För att man i våran sits inte får ha några tillgångar, ni vet sådans som bil, båt, villa, mopder osv... Nu e de så att dom har lyckast luska fram saker som vi själva inte ens visste om.. de e så att vi äger tydligen två avställde mopeder, å när vi tänker efter så, Ja de gör vi.. bara de att den ena e såld sen länge tillbaka och de har vi inga papper på å den andra står som ett vrak i min fars garage. så dessa två (egentligen bara en) skrothögar ska kunna betala våran framtid?! DET är precis vad soc säger... skulle vi sälja den vi har kvar skulle de KANSKE kunna betala ett mål mat för en dag..


Helt otroligt hur de resonerar, jävla idioter asså!


Som att detta inte var nog har även lånat hem mammas dammsugare då jag är trött på att städa hela lägenheten med sopskyffel. Sååå tänkte dammsuga lite under sängen å fick syn på att golvlisten va väldigt dammig så jag tänkte att ja skulle dammsuga även dessa när ja endå har dammsugaren liksom.. Kör på å mörker att dammet inte försvinner... tänkte "vafan!" å drog handen i de för å se om de satt fast xD meeen de visade sig vara MÖGEL! fuktigt, illaluktande jävla äckelmögel!!


Så ja drog fram hela sängen, hundburen å hela skiten för å se så de inte va så farligt... MEN!


till min (inte så stora) förvåning visar de sig att hela jävla väggen är möglig från golv å ca 20-30 cm uppåt på tapeten..


AWESOME! nu förstår jag vf A klagat över mögeldoft när vi ska sova å vf jag alltid är täppt i näsan när vi ska sova å vf jag har svårt att andas ibland å vf vi har utslag över hela kroppen som kliar utav bara helvete å vf de luktar jordkällare i lägenheten!!


Hopp, arg som ett bi ringer ja å gapar lite otrevliga ord me pappa å imorn kmr "vaktmästaren" å ska kolla på saken..


Just nu skakar jag av frustration! blir så jävla arg, ledsen å uppgiven.. att verkligen ALLT ska hända på samma gång..


Måste iaf säga en positiv sak å de e ju den att jag inte kmr sakna lägenheten när vi väl står där utan tak över huvet! å de e ju bra, lr!?


Aja, jag ger de EN VECKA! inte mer.. På fredag sätter jag inte min fot i detta jävla råtthål igen. Å då ska även alla möbler va ute, för inte fan kan dom stå här eftersom de kmr tvingas gräva upp grunden, för ja e säker på att de kmr därifrån..


Vart vi hamnar skiter jag i, men här stannar jag fan inte längre...


However, jag ska inte klaga! de gör andra så jävla bra.. 


Såååå, åter till frågan: Är detta en MysFredag? 
Svar: Så fan heller!


Peace

P.s Kanske kommer ut några härliga bilder på möglet sen, bara för kul liksom ^^ (När ja knäppte bilderna som bevismaterial, inte för kul xD)

Av Malin - 11 oktober 2012 21:42

Jo, jag vet.. har inte kommit ifrån datan än.. sitter å klickar runt på allt möjligt mellan musik å bloggar, fb osv.. You name it!

Hur som helst slog de mig att väldigt många ryttare ställer in ridturer, skjuter på saker å ting under älgjakten. min fundering är nu VARFÖR?!


 
Inte så troligt att detta skulle se ut som en älg vah?!


Menar vad e ni rädda för?

Att ni ska bli förväxlade med en älg? knappast! den som misstar en älg med en häst på godkänt skjutavstånd borde inte få vara jägare! På 100 meter kan man inte missta en häst med en ryttare (eller utan ryttare) för att vara en älg.


Eller tror ni att era hästar ska vara skotträdda?

Ja, visst vf inte.. klart dom kan flyga i luften när en skott smäller av. MEN oavsett om hästen står i hagen eller rids ute i skogen så hörs smällen..


Hmm, vad kan annars hända som är avgörande för att låta hästen stå i några veckor (månader)!?!


Jag vet inte, vad är ni ryttare så rädda för?


Svara gärna, vad tror du? tycker du? varför tror du att ryttare bangar en skogstur? varför gör DU de?

Tkr de vore intressant å veta.. ^^


Har min egen jägarexameln som grund å jag vet att man jävlar inte skjuter mot något man inte vet vad det är!


Hur som helst, ställ mig mot väggen! Berätta varför jag har fel när jag säger att älgjakten inte är ett skäl till att skippa alla mysiga skogsturer...


Peace.



Av Malin - 11 oktober 2012 21:06

Tjo fan!

Sitter här vid datan å segar igen, kollar lite skit på tv:n, fått i mig lite käk å nu ska ja snart ut me hunden å sen ska ja fasen ställa mig i en VARM dusch! fryser som fan >.<

Har iof redan duschat idag men får bli en gång till bara för å få upp värmen lite ^^


Har typ inte gjort så mkt idag, bara väntat på att älskling skulle komma hem från skolan..

lr ja va iof uppe hos mamma å pappa å bakade lite å städade när de inte va hemma ^^ Surprise lixom! å nog blev dem glada allt :)
Tänkte ja kunde gå upp dit nån gång i veckan lr nå å göra nått för å hjälpa dem. menar nu när ja e arbetslös har ja ju iaf inge veettigare för mig å ja tkr de e kul å hjälpa andra! å städa e ju ngt jag e bra på så vf inte ^^

Fy fasen va ja e hästsugen nu asså!!

Blir bara så sur på mig själv att ja inte tar tag i sakerna när de hoppar upp ist för å låter de rinna iväg..

hittade en schettis som ja tänkte åka å hämta! Men nu e annonsen borta >.< Den fanns igår!


Men men, får väl ta nästa chans... saknar å köra nu, häst å vagn asså. å en schettis kostar ju inte så mkt i drift ^^ å stallet e ju så gott som klart nu, bara lite tråd som ska dras, men stolpen står där!

Aja, back to reality.. promenad, dusch, plugg, sova?! xD
Imorn ska ja iaf iväg å göra lite nytta, äntligen! ska massera lite igen, en vecka sen sist! O_o


Nä, ha de bra folket.


Peace!

Av Malin - 9 oktober 2012 15:51

Sitter vid datorn å hör en lååång reklarm på tv:n i bakgrunden, Det är SOS Barnbyar som vill ha fler faddrar för att rädda fler liv...

Uuusch va ja tkr att världen är bra orättvis! De sa att det bara kostar 7 kr/dag att ge de mest utsatta barnen ett hem. Hade jag haft 7 kr varje dag att ge bort hade ja inte tvekat! dock skulle jag hellre ta hit några små svältande, ensamma, utstötta barn å matat dem, gett dem kärlek, ett hem å ett liv.

Tyvärr är de inte möjligt, MEN hade de gått skulle ja gjort de!

Ser hellre att jag försörjer dom här än att ja skickar pengar som iaf inte kommer fram till de som utlovas..

Men visst e de rörande å man blir ju bra sugen å hjälpa dem! Om man bara kunde!


Va in te Soc idag me, skulle få ekonomin ordnad va de tänkt, men självklart hade dom asen stängt pga ngn helt ointressant anledning... FY FAN på dom!

bara för att ja hade fått låna bil å allt så skiter de sig.. nu måste vi in imorn igen ist.. om ja har bil då vill säga.


However, ska kolla tv nu *favoritprogrammet* :)


Å Btw, när ja får råd.. senare, i ett annant liv då ska jag adoptera en hund från Dinas Ark!

Kolla in dom små liven: www.dinasark.se  (Dom finn spå Fb me såklart!)

Har alltid haft en dröm om att kunna rädda djur som inte förtjänar att leva som de gör..!


Aja, peace out.

Presentation


Malin
23 år
Diplomerad hästmassör

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Min Gästbok

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Balla länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards