MalinWiberg

Alla inlägg den 17 juni 2014

Av Malin - 17 juni 2014 22:56

Hej på er! 

Nu är jag nyduschad å fräsch. skönt skönt!

Lillkusin bor hos mig denna vecka, "flyttade hit" igår :)

Lillkusin är en glad, sprallig, hyperaktiv liten och otroligt söt 7 åring från Dalarna, som för övrigt snackar så mkt att jag knappt kan koncentrera mig på att blogga just nu x) Sötnöt.


Bloggade jag igår?! jag tror inte de.. ? however, igårkväll skulle vi knarta upp till stallet å tömköra lite med Denise å hästarna, när vi kom upp å jag plockade in Max blev de dock inget av de. Max hade JÄÄÄÄÄÄTTEPULS å värme i hovarna så de blev vattenslangen å in i boxen :/ jag blev jääääävligt nojjig å trodde att de skulle sluta med en vaknatt å veterinärräkningar... meeeeen några böner till högre makter gjorde nog min ponny "normal" igen över natten. för idag fanns ingen puls lr värme, å ponnyn gick mycket bättre igen. inte bra men ändå ok.


Hur som så fick Maxs tillstånd mina känslor att svänga å det med ordentligt! Lill-kusin var väldans ledsen till å från då hon saknade sin mamma hela dagen/kvällen/natten igår så det blev till å vara stark å trösta ist för att själv bryta ihop å storböla pga ponnyn. Gick bra men de sög musten ur mig då jag sovit typ 4 h inatt, så idag hade jag hoppats på lite "avbytning" så Nilla skulle lekt lite med sin syster ett tag men så blev inte fallet utan jag har underhållt lillkusin hela dagen, men vi fick iaf käka lite Tacos me Nilla, Denise å Dennis i Heda. de va mysigt :)

Fick en kort ridlektion me Max idag me av Nilla :) nyttigt!


Imorn ska vi sova läääänge... sen ska jag lära lillkusin å åka skateboard :) Hon hade ett önskemål om att få lära sig de så jag ska kopiera mina kunskaper till henne ;) Höhö, de lär går fort ;P

ska tömköra ponnyn lite med. Ska dra lite stockar/pinnar i skogen med. ett MÅSTE.


Har tillbringat lite tid hos kaninerna med :) så mysigt nu när pluttarna skuttar runt en massa :) dock tråkigt för mammorna som inte får komma ut eftersom ungarna skuttar efter :/ Meen bara dom blir lite större så dom inte kan rymma ute så får dom komma ut allihopa sen :)


Bjuder på en del bilder på kaninerna! 


Nu ska vi gå å bädda ner oss i sängen å SOVA! i neeeeeed that so badly. 


Peace out!


ta hand om varandra! å spec era nära å kära.           

Presentation


Malin
23 år
Diplomerad hästmassör

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Min Gästbok

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Balla länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards