MalinWiberg

Alla inlägg den 15 februari 2014

Av Malin - 15 februari 2014 20:15

Tog på mig kvällsfodringen för dom andra kunde inte.
Tog me Turbo å gick dit å fodrade, släppte ut Max i stallgången medan ja fodrade, han har stått inne sen 14 idag som sällskap så han fick sträcka lite på sig.. tror han gillade å få lulla runt å hälsa på alla hästar å smaka på lite hö ^^

Av Malin - 15 februari 2014 15:02

Ligger å funderar över de i samband me att ja kollat lite hästannonser.. alltså det är jävligt lätt att sätta en prislapp på andras hästar och se deras värde som utomstående person. Menar man ser svart på vitt om ägaren tar överpris eller inte. De som slår mig är, hur fan kan man som hästägare ens sätta ett pris på sin häst? Nu menar ja rent känslomässigt. 

Jag vet ju på ett ungefär vart min ponny skulle hamna prismässigt i andras ögon men i mina finns det ärligt talat inga pengar i världen som kan mätas med hans personlighet, hans meriter, hans utseende och hans mjuka mule å fluffiga päls.. han är helt enkelt för bra för pengar.

Jag hoppas innerligt, från djupet av mitt hjärta att jag inte tvingas ställas inför fuckade beslut när de gäller min häst. Där får samhället tvinga ner mig i skiten BIG TIME innan jag ger upp ponnypojken. Eller rättare sagt jag kommer aldrig ge upp han. Vi är menade att vara tillsammans å då ser jag till att vi får vara de med. Om de så ska krävas tonvis med blod, svett å tårar.


Han är min stora kärlek <3


Bildbomb!

                                         

Av Malin - 15 februari 2014 11:57

..då man bara vill sitta i soffan å göra INGENTING. Ser ut å va fett kallt å blåsigt ute å halsen värker, så jag är inte sugen på nån strre aktivitet idag -.-
Hade velat vakna med solen å gett mig ut i skogen me ponnyn å en hund lr två. Men nä, de e för grått ute! Med tanke på hur vimplarna står vågrätt på flaggstången så lär de blåsa en del me. å de vill inte min hals utsättas för... ja MÅSTE bli frisk till Tisdag om jag ska få dra ut nästa tand utan penicilin först..


De värsta är att så fort ja känner mig minsta krasslig så blir de som att hjärnan "försvarar" sig mot sjukdomen genom att vilja övertyga kroppen om att jag ändå orkar, allt i hela världen. Finns inget jag inte klarar av när ja e sjuk. å de suger! faktiskt, ja menar om ja inte ens kan tagga ner när ja e sjuk, när fan ska ja då kunna ta de lugnt? Menar, en sån knapp måste ju finnas till mig oxå..? Måste jobba på de, har svårt å känna att jag duger om jag för en dag inte gör en enda sak för ngn annan..Men ärligt talat, vem fan e jag å födas för alla andras skulle då. ja har ett eget liv, en egen kropp å ta hand om. Måste tänka till å börja jobba ordentligt på mina nyårslöften.


Men om vi släpper nyårslöftena å fortsätter i samma bana så vill jag förvärkliga en dröm till, lr ja en över huvudtaget... Kalla mig Cesar JR lr vad du vill men ja, jag vill ha ett rehabcenter för hundar :) Vill kunna ta emot "fuckups" lr förstörda skjälar å ge dom ett nytt syfte, ett nytt liv.

De handlar inte om att omplacera å ge dom en ny ägare as soon as possible, utan jag vill kunna ha råd att ha dom tills dom inte behöver mig längre.. 


Aja, drömmar, vi kan väl iaf börja med ett hus på landet = större boyta så ja kan skaffa en hund till :D är sugen på en tik, don't ask me why, bara e de :) har aldrig haft tik å jag tror att jag behöver en sån i flocken :)

Vill ha hästen utanför dörren med, guuuud så smidigt! har de rätt bra där han är nu med, ser han ju från fönstret, iaf när han går i sommarhagen. men ändå :P


Nä, nu ska ja kolla lite hundannonser, inte köpa, bara titta ^^


Kanske köper mig ett nytt jobb om ja ramplar över ngt! ... Ja, de ska ja fan göra ^^


Hoj!

Presentation


Malin
23 år
Diplomerad hästmassör

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Min Gästbok

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Balla länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards