MalinWiberg

Alla inlägg den 7 januari 2014

Av Malin - 7 januari 2014 23:45

Ja, de e jag de. Jag svor att ta tabletterna när ja kom hem, verkar inte som ja kommit hem än men nu jävlar e ja less på denna smärta!
Ibumetin å panodil på ingång! Å där med basta.

Av Malin - 7 januari 2014 13:18

...å verkligheten har börjat på nytt x) sitter på Miroi igen, lika taggad å målmedveten som vanligt. -.- Ironiska jag! sitter med en pucko, tillbakalutad, kollar ut genom fönstret å önskar att jag oxå fick va "fri" å lulla runt på gatorna utanför samtidigt som ja bloggar lite för att döda tid. x) Sorgligt de låter. Men jag överlever detta med, de lovar jag.


Har som vanligt ingen "lärare" så vad jag gör här de har jag ännu inte förstått. Dom bryr sig ju bara om dom som går heldagarna här, 8.30-16.00 Jag (och en, två, tre, ..11 andra + några i andra rummet) går 13.00-16.00 så vi behöver antagligen ingen som kollar till oss. soft på sätt o vis. Men ändå drygt, känns så meningslöst att va här när jag kunde gjort såååå mkt vettigare saker hemifrån. 


Fick sms om jag ville jobba imorn, 8 h 200 spänn i timmen, 1600 kr. Ja, de e ett spännande jobb (klövverkning) men nu blev de så mkt annat som kom emellan, ska ta emot sotaren hos mamma å pappa samtidigt som ja ska va med i stallet när hovformspecialisten kommer så de får bli nästa gång, hoppas jag :) Vore kul!


Sen öser de in förfrågningar på jobb från HT, jaa.. jobb e bra men (inget illa menat) jag är sååååå förbannade less på HT nu så de finns inte, GE MIG ETT NYTT JOBB!! så jag kan glida ifrån kommunjobben xD
Alla mina favorit-gubbar å tanter har ju dött nu så de e bara tråkigt att jobba där typ... blöööh, känner inte alls för de.

Meeen ja får se vad ja svarar, jättepass e inte kul men de e tyvärr bara sånna som kommer in.. -.-


mitt städjobb då, jaa vad f*n ska man säga om de xD jag vill ha mer timmar där, men de verkar inte som dom vill ge mig de vilket får mig att vilja ha ett helt nytt jobb ist. Blöööö på de me.


Så, nu är ja klar...


Ska åka till mitt jobb direkt efter Miroi, är ju fortfarande hästvakt ett tag till :) De e de enda jobb jag har som jag trivs med :P synd jag inte hade mer av de så de gick att livnära sig påt.


å denna jävla tandvärk då, somnade på soffan inatt efter 2 nångång. vaknade vid 6.20 av att ANTES hund pissar på golvet å bajsar inne på toaletten -.- DÅ kom tandvärken mer än någonsin, bara för ja skröt för mamma igår att jag inte behövt ta några tabletter på två dagar... Suck, har ännu inte tagit ngt men jag svär att jag ska ta dom såfort jag kommer hem för detta är tammefan människo-plågeri på hög nivå!
Värker i hela jävla käkbenet.
Har iaf kollat upp telnr te tandläkaren, dock tror jag inte dom kan göra ngt, de blir väl sjukan för operation... men men måste börja nånstans... Ringer dom imorn.


Nä, fy donk. nu skiter ja i detta en stund.

Närvaron är tagen så får la se när ja piper iväg ;P xD

Presentation


Malin
23 år
Diplomerad hästmassör

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Min Gästbok

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Balla länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards