MalinWiberg

Alla inlägg den 29 april 2014

Av Malin - 29 april 2014 21:46

JAG GLÖMDE JUUUUUUU! 


Skulle ju berätta att Lilleman kommer "hem" igen i sommar :) Höhö, skriver hem för han bodde hos mig förra sommaren å gick me Max i hagen. Nu kommer han tillbaka till oss i sommar å ska aggera sällskap till Max igen :) Så Playerskrutta får äta gräs å götta sig :)


       

Av Malin - 29 april 2014 20:52

Hello!

Ja äter knäcke me paprika å Pucko medans ja googlar runt på en massa olika saker, allt från örter till hemmagjord solkräm till eksemponnysar. Å så kollar ja på tv samtidigt med xD lr ja lite smått..

Ska snart kolla Biggest loser :)

Efter de ska jag å Turbo knarta upp å släppa in hästarna :)


Idag ringde chefen å frågade om jag ville ha 25h/v till i sommar. Hon ville veta med än gång, väntar dock svar på annat håll om mer jobb men jag kände ändå att jag inte kan vänta på de, vet ju iaf itne om det blir ett ja lr ett nej, så jag funderade en liten stund i telefon sen sa jag att jag tar de. Så nu ska jag jobba 85% ist för 35% :) så det är ju alltid något. Å det jag hade å välja på var 85% lr 120% Jag brukar säga att Cash is king men ärligt talat så tror jag inte att jag hade orkat med 120% hela sommaren.. snacka om å jobba dygnet runt. Så jag är ändå nöjd med det beslutet. Då vet jag att jag kommer ha råd med tak över huvudet samtidigt som jag har tid å ork kvar till mina pojkar (hundarna, hästen å pojkvännen) Samt mina kaniner :)

Jobbade mellan 75 å 90 % förra sommaren å de va ganska lagom.. då hinner man med å sola å bada emellanåt oxå :)


Annars har jag inte gjort så mkt idag, va upp till stallet imorse så släppte ut hästarna, sen gick jag å hundarna å plockade tallbarr, så jag har gjort tallbarrsvatten å druckit lite hela dagen mot pollenallergin, tror de funkar faktiskt.   

Mockade å fixade lite innan vi åkte hem från stallet, jag å hundarna.


Lagade mat till Ante kom hem, fläskfilégryta å pära :) de va gott. Blev en låda till imorn me :)


Sen åkte jag till kaninerna å hästen. Mös massa me ponnyn å sen tog vi på skorna å strumporna gick å mötte Denise å player som va ute på ridtur i skogen :)

Sen borstade jag ut svansen å smörjde på hans eksem som börjar komma nu -.-' uuuusch!

Men fin blev han ponnypojken :) <3


Nä, nu ska ja kolla på Biggest loser.


Hoooj!

Presentation


Malin
23 år
Diplomerad hästmassör

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Min Gästbok

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Balla länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards