MalinWiberg

Alla inlägg under april 2014

Av Malin - 7 april 2014 20:26

Tjo folket!

Nu sitter jag i soffan med träningskläderna på å luktar fisk om fötterna! (Jag är påväg in i duschen, faktiskt) ska baaaaraa (sa Alfons) blogga först ^^ Ja, sen drar jag mig för duschen för att jag nyss var ute på inlines me Kompis å Denise å gjorde en fet vurpa i asfalten så de lär svida fint i duschen sen -.-'

Förutom de mår jag bra. :)


Började dagen med en mardröm, vaknade upp å klev ur sängen (när jag samlat mod till å göra de forstås) funderade över om jag skulle duscha lr inte, valde att avstå. tänkte att dagen iaf kommer svetta ner mig så jag får göra om de ikväll (mkt riktigt!)

Segade igång dagen med 1½ äggmacka (blev illamående av den andra så hundarna fick dela på de sista x)) kollade på Cesar å lagade lunch åt Ante som kom hem å åt. korv å makaroner, nu e skåpena tomma!

Kollade lite jobb, inget nytt direkt. svarade på lite mail å gick ut med hundarna. Sen fick dom vara ensamma en stund medan jag följde me Denise till stallet, där hade jag hopplektion för henne å Player :) duktiga är dom! Hoppade hela 50 cm !! idag :D

Efteråt kom jag på att jag hade en egen ponny att motionera med. Tanken var å tömköra men jag hoppade han ist :) både med å utan sadel, å bettlöst ofc ^^ tror vi skuttade 60 cm idag :)


När jag kom hem fixade jag å Ante soppa å klimp. lr jag gjorde å han kollade på å sa hur jag skulle göra xP klimp är ngt norrlänskt påhitt tror jag. inte ens mamma visste va de var för ngt x)

sen tog jg på mig inlines å tog me Kompis ut på en tur, mötte upp Denise å jag gjorde ju min fina vurpa där med xD Aja, den lårkakan bjuder jag på ^^


Nu ska jag snabba mig genom duschen å sen kolla Biggest looser... (har börjat gilla de xD)


Hoooj! :)


   

Av Malin - 6 april 2014 18:09

Hejsan!

Söndag igen, veckorna pissar förbi.. hinner inte med! lr jo de gör jag väl, men ibland känns de som tiden går för fort x)

Idag har ja å Turbo vatt upp till kaninerna en vända, matade å gosade. Lakriis fick komma ut en stund å sen klippte jag klorna på han, fick dock bara ta framtassarna för ligga på rygg var inte nå kul idag. Ska ge mig på baktassarna dom närmaste dagarna för nu var det dags igen å få de gjort såg jag. De e fasen de tråkigaste med mina kaniner just nu, detta kloklippande.... Menar, de e inte nog med att man först å främst ska fånga kaninen (Lakriis är lätt å fånga iof, men damerna! Puh, kan ta 5-10 min ibland -.-) man ska hålla den själv, (å nu har jag ju köttraser så de e inga små kaniner vi pratar om, som man klämmer ihop under armen å klipper x)) och sen ska man få samanlagt 54 !!! klor klippta. Inklusive 6 sporrar!


Det är ju nu 7 dagar kvar till beräknad nedkomst av bebisar (om det kommer några) så jag ska vänta ut flickorna dom dagarna, men kommer de inga så ska jag ge mig på deras klor med en gång oxå! Dock gräver dom mkt mer i sitt stall så dom slipar klorna bättre än karln. Men ska ändå se över dom! Zafira brukar behöva klippas :) Loka är en jävel på å slipa själv ^^ synd de inte var tvärt om eftersom Loka är snällare å lättare att klippa :) Men men, en vacker dag ska jag få Zafira tam oxå. Men jag kommer få jobba för de! ;P


Vet inte om det är ungar på g, Loka hade ryckt/tappat päls idag när ja kom. Dock tror jag att det handlar om en mindre twist tjejerna emellan. MEN det kan oxå tyda på att ungarna e påväg, så jag håller huvudet högt å hoppas ^^ Frågan är bara vem som är dräktig i sånt fall, jag gissar på att Loka inte är det, men att Zafira kan vara de.. men å andra sidan så visade inte Loka ngt intresse för Lakriis för några dagar sedan så hon kanske e dräktig.. jävla spekulationer, kan de inte bara visa sig nu ist.. kan man inte bara få VETA liksom, orka gissa å tro x)

Hur som helst så särade jag på vattenskålarna å hötssarna så behöer ju inte flickorna sitta på varandra om dom nu inte kan hålla sams -.- Zafira hade kissat på Loka btw x) schysst!


Hemma igen, lagade jag makaroner å köttfärs å fick matkoma! Gott som fan. Kollade på Snowdog som gick på tv:n. Man blev ju inte mindre sugen på en huskey då heller x) fett fina hundar :)


kollade inte klart på filmen utan begav mig efter lite vila upp till stallet, plockade ut Player (som jag fått låna idag) borstade å klädde på nah, sen red vi en sväng i skogen :) Klätterbacken tog vi.. damen fick välja hastighet upp, de blev galopp. 

   

När vi kom hem igen så släppte jag ut flickan i hagen å tog med mig ponnyn ut, han följde gärna med :) slängde på sadeln på han med å red samma sväng, dock mer galopp å trav på han. han fick jobba på lite mer :) Jag hade som förväntat mig att han skulle vara seg å slö (som han brukar) å därav lite "tråkigare" än Player men han var much more pigg är jag trodde x) han blev tillome rädd (LIVRÄDD) för några vimplar/snitslar som satt på träden i skogen så han kastade sig ner för klätterbacken igen i panik x) Chockartat då denna backa är förbaskat brant neråt !! meeeen ponnyn fick gott kliva upp för backen två ggr då ist för en.. (Konsekvenser av en handling som inte var genomtänkt xD)

Rullade på i en hääärlig rund, avslappnad galopp hemåt å sen fick han gå ut i hagen å käka hö med töserna :) Är nöjd med dagens motion å ack så trötter! Jag är helt slut, å det var dit jag ville komma idag! ska leka död, ilandspolad valross i soffan nu några timmar sen ska jag köra hem bilen åt mamma å pappa när dom kommer från Falun. Sen är min helg slut. Imorn ska Max få massage å Denise ska få en hopplektion, kul :D


Nehe ni! Hej dårå :)


   
Tvättar kiss under ögonen!
  Mian kosttillskott som jag käkar förnärvarande!
Mullbären är en såååån pina, Man ska äta en hand full varje dag, jag är glad om jag får i mig två varje dag xD Dom är inte äckliga men dom är heller inte goda. Asså jag börjar välja mig vid smaken, men guuud så konstigt det är å stoppa ngt i munnen som varken innehåller E-nummer, giftigt besprutningsmedel eller sötningsmedel.. "Det är inte dig det är fel på, det är mig!"



Av Malin - 5 april 2014 20:22

Hello, igen!

Sitter i soffan me älskling nu å kollar Family guy, skönt å sitta still, börjar bli trötter!

Ska ju dock hämta lillebror sen så ja lär hålla mig vaken ett tag till x)


Åkte till ponnyn förut å på schemat stod det "Hovverkning å Markarbete i AR på banan" idag :) Dock blev det hovverkning och en rejäl borstning ist, Vi kör igång imorn ist ;P Kom på att matte borde träna i samma takt som ponnyn för å orka med x) De e slitigt å verka hovarna. Så ikväll fick latheten ta över. fint -.-'

Men som sagt, imorn kör vi! Dock står de "massage å promenad" imorn så de blir en lugn start iaf :)


Sitter å tuggar på Mullbär å Gojibär, försöker vänja mig vid smaken! Det känns bra å nyttigt men smaken är jag verkligen inte van vid. Är van med en massa socker å E-nummer xD men ja vänjer mig ^^


nehe, a vet inte va ja ska skriva nu så ja skiter i de. xD e för seg i kolat!


Hoj då.


 

Min älskade lilla tös, bara efter några dagar i min ägo :)

Av Malin - 5 april 2014 14:05

Tjolahopp!

Va görni? Sol ute, aaaaazum! ^^

Skrattar fortfarande gott åt gårdagen på jobbet *Höhö* Mår inte bra av att trycka ner andra men jag mår bra av att få bekräftat för mig själv att jag är såå mkt coolare som person än andra (Denise, du vet vem ja pratar om xD för att inte skriva namn) jag som alltid varit liten, tyst å snäll. Nu är jag stor, pratsam å snäll :) Much better! 

Två fötter på jorden å skinn på näsan, de ska man ha!


Jag å bejb har vatt i skogen me hundarna å plockat gott till kaninerna, Ante plockade lite gräs till Zafira å gosa me kaninerna idag igen :) *coolt* ja plockade ut Lakriis i "betesburen" så han får va ute idag. plockar in han ikväll igen.

Kan faen inte berga mig längre snart, vill att de ska bli den 13 april nu så jag kan utesluta/konstatera ungar. å para om flickorna om de behövs. Lakriis verkar ju ha kommit på hur han ska göra nu iaf. ^^


Nehe, vet ni vad.. jag sitter å slipar på lite planer för min ponny, känner att vi måste komma igång med ett bra å starkt träningsschema nu. Så han håller formen i sommar. Vill inte ha en tjock ponny! han ska fasen få må bra, å de e upp till mig å fixa. Han förstår inte bättre än att äta sig mätt, hela tiden. Jag förstår bättre å måste därmed hjälpa honom! Thats it liksom. 


Så nu ska ja bygga ett schema å köra igång hårdträning igen. Inte lika maniskt som förra gången (för 4 år sen typ) men snäppet under de. Vila är viktigt, inte att förglömma! Ska börja lägga in lite massage å mkt stretching i schemat oxå. Nu ska jag börja ta hand om min ponny på riktigt!

motion två ggr/dag ska vi oxå komma till igen. 


Neheni, ska sätta mig på balkongen å skissa lite!


Sen ska jag å Ante köra lillebror till stan, han ska in å jobba ikväll. Så ja ska leka me ponnyn medans han jobbar sen ska ja hämta han igen.. :)


Hoooj!

Av Malin - 5 april 2014 01:00

Äntligen hemma från jobbet, idag var de tumult där x) (vet inte vad tumult betyder men de lät bra å säga) kaos typ lr nå.. drygt å jobba me en massa tjejer. Gillar killar bättre, å Denise ^^

Killar är raka, ärliga å säger vad dom tkr. Tjejer e bara fucked up!
aja, får ta ett snack me chefen (som oxå e tjej) så de blir nån ordning på hönsgården.

Nu ligger ja nerkrupen i sängen me alla djuren. Å ett tänt ljus. Mysigt.
Försöker slappna av å somna. Ingen svår match ikväll känner ja ;)

Känner mig lite småkrasslig. Nyser å snorar x/ får se om ja orkar följa me fröken D å E till simhallen imörabitti :P
Nu ska ja söva.
Gonatt! :)

Av Malin - 4 april 2014 17:31

Hej!!
Sitter på jobbet nu, har rast så jag fåååår blogga x)
Min mage e cp, har vatt hela dagen. -.-'
Lyckades ta mig till stallet för lite hoppning me ponnyn, denise va me å hoppa lite me player å ^^ svinkul!! :D

Efter stallet hämtade ja Ante vid jobbet, vi åkte till kaninerna å matade dom. Ja plockade lite gräs till lakriis å Ante gosade me Loka som hoppade ut på gräset ^^
Plockade me en pizza hem å klämde i oss innan de va dags å åka till jobbet, plockade upp denise å nu har vi jobbat ett tag. Skönt å sitta ner :)

Drar väl snart igång igen. Suck!

Lite bilder!

Av Malin - 3 april 2014 20:31

Hopp, då var kvällen kommen å morrondagen närmar sig.. Fredag, jobbfredag.. usch. nu pratar vi om nå annat!


Kom precis hem från stallet, red ut en vända me Denise :) fick upp pulsen lite å bytte häst :) kul å prova sitta på nå annat ibland me :) Vi mockade lite bajs i hagen innan vi åkte med, två överfulla kärror! :)

Nu kollar jag på lyxfällan, gillar de programmet :) x)


Ska tillbaka till stallet å plocka in ponnyn sen. 


Men först ska ja dricka massa vatten å käka nötter! ^^


Hoj!


 

Av Malin - 3 april 2014 12:54

Gullhönorna ^^

Loka :)

Fröken börjar ta ut svängarna som lös
kanin ^^

Wops, vad hände liksom ?! X)

Presentation


Malin
23 år
Diplomerad hästmassör

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Min Gästbok

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Balla länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards